Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mondatok, amelyeket gyakrabban mondhatnánk egymásnak az új évben

Minden egyes új esztendő új lehetőségeket, új esélyeket és új reményeket kínál, éppen ezért is szokás újévi fogadalmakat tenni. Ezek általában anyagi, vagy egészségügyi természetűek, pl. új vállalkozás indítására vagy a rég elvesztett fittség visszaszerzésére biztosan sokan fogadkoznak szilveszter éjszakáján. Mi ezeknél most egy kicsit kézenfekvőbb tanács megfogadását ajánljuk a kedves olvasóknak, ami viszont az említett dolgoknál talán még hatványozottabban köszönhet vissza az életükben. Ajánlásunk egyszerű, mondogassák szeretteiknek egy kicsit gyakrabban a következő mondatokat, a hatásuk garantáltan pozitív lesz!

0 Tovább

A karácsonyi fűszerek jótékony hatásai

Ma, a szeretet ünnepének lezárultával már biztosan sokan átkozzák magukat, amiért újra engedtek az ünnepi kísértésnek, és teletömték magukat a karácsonyi lakoma során a legkülönfélébb süteményekkel és finomságokkal, sőt többségünk még egy jókora adag forralt borral is adózott a karácsony szellemének. Hogy a hatalmas adag kalória elfogyasztása után ne érezzük magunkat olyan rémesen, összeszedtük inkább, hogy milyen előnyökkel jár az ünnepek során nagy mennyiségben használt fűszerek fogyasztása.

0 Tovább

Karácsonyi őrület – így kerülheted el

Valljuk be a karácsony nem csak a szeretet ünnepe, de egyben őrületes stressz forrás is. A nők többsége az év ezen időszakában jellemzően túlvállalja magát, a magas elvárások miatt. Az év végének azonban nem feltétlenül kell idegösszeomlással végződnie. A megszokottnál sokkal könnyebben is átvészelheted az ünnepeket! Mindjárt mondjuk is hogyan!

0 Tovább

Kezedben az egészséged

Talán nem is gondolnád, hogy saját kezeid milyen jelentős szövetségesek lehetnek az egészségedért folytatott mindennapos küzdelemben. Ezért most a figyelmedbe ajánlunk néhány kevésbé kézenfekvő, de annál inkább hatékony módszert, amelyekkel még egészségesebbé varázsolhatod magad.

0 Tovább

Így tuti nem leszel beteg télen - Téli vitaminok

Fontos, hogy a télre ne csak a ruhatárunkat készítsük fel, hanem az egész szervezetünket. Összegyűjtöttünk nektek néhány vitamint és ásványi anyagot, amelyeknek köszönhetően betegeskedés nélkül megúszhatjátok a leghidegebb évszakot.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek