Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pihentető alvás titka

Lehet, hogy azt gondolod, hogy a pihentető alváshoz elég felhúzni a pizsit, bebújni a paplan alá és lekattintani a lámpát, de a szomorú igazság az, hogy legtöbbünk nem alszik megfelelően, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Amivel viszont közvetlenül veszélynek tesszük ki az egészségünket, hiszen a kielégítő alvás tartaná karban testünket. Nem érdemes azonban aggódni, a következő tippek betartásával te is kipihentebb és egészségesebb lehetsz a jövőben!

1 Tovább

Számolj le a fejfájással

Vannak dolgok, amik akár észrevétlenül is fejfájást idézhetnek elő a mindennapok során. Most a három talán legalapvetőbb a kiváltó tényezőt vesszük végig, és persze arról is lesz szó, hogyan kerülheted el a gyötrelmeket.

0 Tovább

Készítsd fel a hajadat télre!

A téli időjárásnak köszönhetően mattá, fénytelenné, töredezetté válhat hajunk. A hideg nem csak a bőrünket viseli meg, hanem a hajunkat is. De gondoltad volna, hogy a fűtött meleg szoba sem tesz jót a hajadnak? Ráadásul igen lelombozó lehet, ha a loboncunk éppen kezelhetetlen. Íme néhány tipp, hogy télen is erős és egészséges legyen a hajunk.

0 Tovább

Téli jóság: Borsmenta

Ugyan a közelgő ünnepi szezonban nem az a jellemző, hogy bárki túl sok figyelmet szentelne az egészséges táplálkozásnak, mégis sokaknak lehet jó hír, hogy a téli ízek között azért akad egy olyan is, amely nem csak finom, de igazán jót is tesz a szervezetnek. A folytatásban a borsmenta előnyeiről lesz szó.

0 Tovább

A D-vitamin fájdalomcsökkentő hatással is bírhat

Ha már csak egy indokra volt szükséged, ahhoz, hogy miért kezdj el egy D-vitamin kúrát, akkor nem érdemes tovább várnod. Egy új tanulmány szerint ugyanis a D-vitamin a már ismert jótékony hatásain túl enyhíthet akár a kettes típusú cukorbetegségben szenvedő nők fájdalmain és depresszióján is.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek