Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leggyakoribb okok az orvos meglátogatására

Biztosan te is eltűnődtél már azon a háziorvosi rendelőben ülve, hogy miért lehetnek ott a többiek. Vajon milyen kórokozókat, bacilusokat vagy betegségeket rejtegetnek a kabátjuk alatt - fordult meg a fejedben a kérdés, a felelet azonban mindezidáig váratott magára. Legalábbis ami az amerikaiakat illeti, ugyanis náluk készült az a kutatás, ami feltárta a 10 leggyakoribb okot, amiért meglátogatják az orvost. A pontos lista a kattintás után!

0 Tovább

Természetes módszerek az influenza elkerülésére

Ha kaparni fog a torkod, vagy csöpögni az orrod, már késő lesz. Az influenza első tünetei ugyanis csak a fertőzés után pár nappal fognak jelentkezni, így nem marad majd más hátra, minthogy elbandukolj a háziorvosodhoz és felírasd a legújabb csodakészítményeket. Hogy a te történeted ne így végződjön, összeszedtünk néhány egyszerű módszert, ami segíthet megelőzni, hogy te is a vírus áldozatává válj.

2 Tovább

Ezért szokj le a dohányzásról

Nem titok, hogy a dohányzás súlyos egészségügyi kockázatokkal jár, elég csak a különböző tüdőbetegségekre gondolni. Ezért örülünk annak, hogy legalább ilyenkor az éve elején sokan próbálják meg letenni a cigarettát. Nekik, bátraknak igyekszünk összeszedni pár olyan okot, amiért igenis megéri abbahagyni ezt a káros szokást.

0 Tovább

Egészséges élelmiszerek az évkezdetre

Itt az év eleje és ilyenkor sokan fontolgatják, hogy "jobb" útra térnek és egészségesebben fognak táplálkozni, aztán végiggondolják, és mégis úgy döntenek, hogy elhalasztják a dolgot nyárra. A mögöttes gondolat: a sok gyümölcsnek és zöldségnek hála akkor majd könnyebb lesz a diéta. Nos, elsősorban az így gondolkodóknak szól ez a cikk. Jegyezzétek meg: az egészséges alapanyagok most sem jelentenek akadályt. Sőt az elkövetkező hónapok sokkalta alkalmasabbak egy jelentősebb életmód-változtatásra, mint a nyáriak, hiszen ki akar a 40 fokos hőségben, illetve a jól megérdemelt üdülése során belefogni egy ilyen jelentős dologba. De ne kalandozzunk el, lássuk a hónap legjobb élelmiszereit!

0 Tovább

Új év, új szokások

Tegnap a Facebookon azt kérdeztük, hogy milyen újévi fogadalmakat tettetek és hogy van-e közöttük olyan, amit betartva az egészségetek is javulhat. Nos, mivel konkrét válaszok nem érkeztek, ezért úgy gondoltuk, hogy körbe járjuk a témát és összeszedjük nektek, milyen szokásokat lenne érdemes beépítenetek az életmódotokba 2013-ban.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek