Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alacsony koleszterinszint természetesen

Akár magas a koleszterinszinted, akár csak a megelőzésre törekszel, ebben a bejegyzésben kiváló tanácsokat olvashatsz arra nézve, hogy hogyan csökkentheted koleszterinszinted mindenféle mesterséges praktikák nélkül, kizárólag természetes módon.

0 Tovább

Parti mítoszok, megvizsgálva!

Mivel itt a hétvége, ezzel együtt a bulik ideje is, még ha a mostani egy napra csökkent hétvége nem is túl hosszú, így még kevesebb időd lesz kipihenni a kemény munkát és a nagy bulikat. Összeszedtünk ezért pár tévhitet a partik világából, hátha okosabban mész le ma este kedvenc szórakozóhelyedre, illetve kellemesebben kelsz fel majd másnap.

0 Tovább

November – A bajusz hónapja

Fiúk, itt az ideje eldobni a borotvát és bajszot növeszteni, mivel beköszöntött a Movember hónapja. Hogy mi is az? Egy nemzetközi mozgalom, melynek keretében a férfiak egy hónapig növesztik bajszukat, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarák veszélyeire. Hogy mik a szabályok? Kattints a folytatásért

0 Tovább

Denevéres csemege Halloweenre

Ugyan itthon nem szokás olyan ünnepséget, jobban mondva bulit kerekíteni mindenszentek előestéjén, mint amilyet az amerikai filmekben, sorozatokban évről-évre láthatunk, mi mégis úgy gondoljuk, hogy az őszi téli rossz idő beköszöntével igenis szükség van némi vidámságra. Ha pedig fagy és némi boldogságra van szükségünk, mi más segíthet ki minket jobban, mint egy fincsi sütemény, Halloween-es köntösben.

0 Tovább

A hosszú élet titka pár apró változtatás

Hogy min kell változtatnod? Az étkezési szokásaidon! A következő bejegyzésben összegyűjtöttük azokat a tanácsokat, amelyeket ha betartasz, máris sokkal nagyobb esélyekkel remélheted a hosszú, békés és boldog nyugdíjas éveket!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek