Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc alváspozíciód elárulja milyen vagy

Te milyen pózban alszol éjjelente? Háton, az oldaladon, magzati pózban, vagy épp a hasadon? Robert Phipps, angol testbeszéd szakértő szerint mindegyik alváspozícióhoz sajátos személyiségjegyek tartoznak. Kattints, ha tudni szeretnéd, hogy miről árulkodik az éjszaka során felvett testhelyzeted!

1 Tovább

A James Bond zuhany

Észrevettétek már, hogy James Bond mindig meleg vízzel kezdi a tusolást, majd pár perccel a vége előtt jéghidegre állítja a csapokat? Ian Flemming eredetileg talán csak a titkosügynök férfiasságát vagy skót származását kívánta hangsúlyozni, nem tudhatjuk. Azt viszont igen, hogy a módszer nem csak garantáltam felébreszt a legkómásabb állapotunkból, hanem kifejezetten jótékonyan hat egészségünkre is.

3 Tovább

A kiscicák és kölyökkutyák hatékonyabbá tesznek?

Találtad már magad úgy, hogy a monoton és unalmas munka elől menekülve aranyos cicákat vagy kiskutyákat nézegetsz a különböző videómegosztó portálokon? Valószínűleg nem vagy egyedül ezzel, mint ahogy a kínos érzéssel sem, amit a munkakerülés miatt érzel. A jó hír az, hogy japán kutatók bizonyítékot találtak rá, a munkahelyi videózás nemhogy csökkenti, hanem kifejezetten pozitív hatással van a teljesítményre.

0 Tovább

Praktikák a nassolás ellen!

A rendszeres nasi nem csak az alakunkra ártalmas, hanem hosszú távon az egészségünkre is. Ezért érdemes odafigyelni rá, hogy minél kevesebb felesleges kalóriát és sót vigyünk be szervezetünkbe. Ha szem előtt tartod az alábbi tanácsokat, te is könnyen normális keretek között tarthatod az éttrendedet.

0 Tovább

Mi legyen a szekrényben ősszel?

Bár a hőmérő higanyszála egyre alacsonyabb, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a szabadtéri programokról! Épp ellenkezőleg, az október számos sportolási, kirándulási lehetőséget kínál. Ezek fázás nélküli élvezetéhez azonban javasolt gondoskodni néhány alap ruhadarab beszerzéséről. Nézzük, melyek ezek!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek