Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Energiabomba őszre!

Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő, egyre fáradékonyabbak leszünk, így fontos, hogy testünk energiaszükségletéről gondoskodjunk. Ma bemutatott gabonapelyhes receptünk ráadásul nem csak ebben segít. Mivel hosszan eltartható, nagyobb adagot is készíthetünk, így bármikor kéznél van, ha egy kis édes, de egészséges nassolnivalóra vágynánk. Lássuk akkor, hogyan készül az energiabomba szelet!

Hozzávalók:

1 bögre Kellogg's gabonapehely

1 bögre aszalt gyümölcs (áfonya, barack, mazsola stb.)

1/3 bögre búzacsíra

1/4 bögre teljes kiőrlésű búzaliszt

1/4 bögre barna cukor

1/2 teáskanál fahéj

csipet só

1 bögre zabpehely

3/4 bögre hántolt magvak, csonthéjasok (dió, mogyoró, napraforgó, tökmag stb.)

4 tojásfehérje

1/2 bögre méz

1/3 bögre olaj

1 teáskanál vanília aroma

0 Tovább

Mennyit ér meg neked a tökéletes mosoly?

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor biztosak vagyunk benne, hogy keményen edzel a konditeremben és szigorúan odafigyelsz étkezésedre. Na jó, ha nem is, legalább olvasol róla, de vajon mit teszel a fogaidért? Hiszen nincs is kiábrándítóbb annál, mint ha egy kellemes mosoly helyett egy bagófüsttől megsárgult fogsor vigyorog a képünkbe. A fehérítés pedig nem olcsó mulatság. Vagy mégis? Próbáld ki trükkjeinket egy szebb mosolyért!

0 Tovább

Relaxációs stratégiák a stressz ellen

Szinte nincs olyan ember, akinek nem kellene mindennapi élete során stresszhelyzeteket átélnie. A szerencsésebbeknek kevesebb jut, a többieknek pedig a kihívás, hogy megbirkózzanak a nyomasztó feszültséggel. Legyen az pénzügyi gond, munkahelyi konfliktus, vagy egészségügyi aggodalom, ha nem tudjuk helyesen kezelni ezeket a helyzeteken, annak hosszú, de akár rövidtávon is káros hatása lehet szervezetünkre. Mivel a környezetet nem minden esetben tudjuk megváltoztatni, ezért mi jelen bejegyzésben olyan megoldások után néztünk, amik középpontjában mi magunk állunk.

0 Tovább

Tartsd távol az orvost, egyél almát!

Vajon igaz a régi mondás, miszerint "minden nap egy alma, az orvost távol tartja"? Ami azt illeti nem alaptalan a vélekedés, mi kapásból öt dolgot is összeszedtünk, hogy bebizonyítsuk neked, érdemes rászokni az almaevésre. Persze ha nem elég annyi, hogy finom!

0 Tovább

Biztonság a konyhában

Tudtad, hogy az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint csak Európában évente mintegy 130 millió ember betegszik meg élelmiszer eredetű fertőzés vagy ételmérgezés következtében? Nem kis problémát jelentenek tehát a nem megfelelően kezelt vagy tárolt élelmiszerek. Szerencsére a betegségek könnyen elkerülhetőek egy kis odafigyeléssel. Ha téged is érdekel, hogy mire kell vigyázni, olvasd el mai gyűjtésünket!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek