Nyílt titok, hogy a rivaldafény megköveteli a jó alakot a sztároktól, de néha még a kisportolt test sem elegendő egy-egy szerep megkaparintásához, így jóval durvább eszközökhöz nyúlnak céljaik eléréséhez. A leggyakoribb eszköz pedig valamilyen őrült diéta kitalálásához, illetve alkalmazásához vezet. Ezeket a kísérleteket gyűjtötte össze a Yahoo egy csokorba, mi pedig örömmel osztjuk meg veletek, hadd hüledezzünk együtt az őrült celebeken.

 

Smoothie diéta

A „különleges” italra alapozott diétával, a terhessége után kisebb súlyfelesleggel küszködő Jessica Simpson próbálkozott leadni néhány kilót. A fogyókúra során az étrendje szinte kizárólag ebből az egészségesnek egyébként egészséges gyümölcsturmix szerűségből állt. Az étrend ilyen irányú leszűkítését azonban nem ajánlanánk senkinek!

 

Ecet diéta

Megan Foxot ugyan nem az eszéért kedveljük (?), de az agyament ecet diéta gondolata még tőle is szokatlan. A Transformers filmek sztárja, legalábbis az első kettőé, ugyanis rendszeresen megiszik egy-egy felespohárnyi ecetet, hogy megőrizze alakját. Szerinte a szer tisztító hatással van a szervezetére, szerintünk pedig nem lehetnek kellemesek a vele készült csókjelenetek.

 

7 nap – 7 szín diéta

Christina Aguilerának nem csak a hangja, de az ízlése is különleges, mivel igencsak furcsa módszert választott a fogyáshoz, illetve súlyának szinten tartásához. Technikája abból áll, hogy a hét minden napján megpróbál csak egy adott színű élelmiszereket fogyasztani. Igen, ez azt jelenti, hogy vannak zöld, fehér és piros napok, amikor csak ezekben a színekben pompázó zöldségeket és gyümölcsöket eszik. Az utóbbit, vagyis a fokozottabb gyümölcs és zöldségfogyasztást mi is támogatjuk, de ti talán mégse ebben a formában próbáljátok meg.

 

Bébiétel diéta

Gwyneth Paltrow sem szereti a megszokott módszereket, ezért is tartja magát karcsún bébiételekkel, mondván abban csupa jó dolog van és még csak nem is hizlal. Persze igaza van, de mi nem biztos, hogy hetekig bírnánk a pépesített babaeledelt.

 

A nyomorultak diétája

És itt jön a képbe a filmszerepek kedvéért folytatott koplalás, ami már egyáltalán nem egészséges, sőt kifejezetten ártalmas, nekünk hétköznapi halandóknak, akiknek nem figyelik az életjeleit a nap 24 órájában orvosok, pedig különösen az. Anne Hathaway például A nyomorultak című film főszerepéért éheztette magát, a napi ételadagja mindössze pár darab szárított zabpehely paszta volt. Elképesztő, és maga a színésznő is beismerte, hogy őrült dolog volt, ne utánozza senki!

 

Részeg diéta

Ki máshoz is köthetnénk, mint korunk egyik legkülönösebb közszereplőjéhez, Lady Gagához. Az extravagáns énekesnő tavaly jelentette be, hogy ő részeg diétán van, ami szerinte nem tesz mást, mint hogy éli az életét és annyit iszik, amennyit jónak lát, azzal a megkötéssel, hogy másnap ugyanúgy felkel és munkába megy, vagyis színpadra lép. A nem is annyira kezdődő alkoholizmust, mint fogyasztási technikát mindazonáltal senkinek sem ajánljuk, talán érthető okokból.

Figyelmeztetnénk mindenkit, hogy a célunk nem őrült ötletek adása volt a bejegyzés megírásával, hanem épp ellenkezőleg az elrettentés, úgyhogy senki ne próbálja ki a fent részletezett diétákat!

 

Ti ismertek még ezeknél is furcsább módszereket? Osszátok meg velünk itt vagy a Facebookon!

 

via: Yahoo