Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi legyen a szekrényben ősszel?

Bár a hőmérő higanyszála egyre alacsonyabb, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a szabadtéri programokról! Épp ellenkezőleg, az október számos sportolási, kirándulási lehetőséget kínál. Ezek fázás nélküli élvezetéhez azonban javasolt gondoskodni néhány alap ruhadarab beszerzéséről. Nézzük, melyek ezek!

0 Tovább

Energiabomba őszre!

Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő, egyre fáradékonyabbak leszünk, így fontos, hogy testünk energiaszükségletéről gondoskodjunk. Ma bemutatott gabonapelyhes receptünk ráadásul nem csak ebben segít. Mivel hosszan eltartható, nagyobb adagot is készíthetünk, így bármikor kéznél van, ha egy kis édes, de egészséges nassolnivalóra vágynánk. Lássuk akkor, hogyan készül az energiabomba szelet!

Hozzávalók:

1 bögre Kellogg's gabonapehely

1 bögre aszalt gyümölcs (áfonya, barack, mazsola stb.)

1/3 bögre búzacsíra

1/4 bögre teljes kiőrlésű búzaliszt

1/4 bögre barna cukor

1/2 teáskanál fahéj

csipet só

1 bögre zabpehely

3/4 bögre hántolt magvak, csonthéjasok (dió, mogyoró, napraforgó, tökmag stb.)

4 tojásfehérje

1/2 bögre méz

1/3 bögre olaj

1 teáskanál vanília aroma

0 Tovább

Őszi egészségtippek

Az ősz beköszöntével itt az ideje, hogy megtegyünk néhány "óvintézkedést" a családunk egészsége érdekében. A benti és a kinti hőmérséklet közti különbség emelkedése jelentősen növeli az esélyét a sérüléseknek és a betegségeknek. Ráadásul a nyálkás időjárás szabadidőnk aktív eltöltésének sem kedvez, egy esetleges diétához meg végképp nincs kedve az embernek. De akkor hogyan maradjunk egészségesek ősszel is?

0 Tovább

Miért örülj az ősznek?

Ma teljes valójában beköszöntött az ősz, lehűlés, eső, sárguló falevelek. Na, de mi nem lelombozni akarunk, hanem épp ellenkezőleg, bemutatni, hogy miért is van okod örülni ennek a jobb sorsa érdemes évszaknak.

0 Tovább

Egészséges őszinteség

Azt hiszed, hogy egy kis hazugság nem árthat senkinek? Győződj meg róla, hogy a "játék" valójában a te bőrödre megy.

1 Tovább
«
123

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek