Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így tartja karban magát a brit királyi család

Ma mindenki az Olimpiai Játékokról beszél, mi egy kicsit elkanyarodunk a témától, ha nem is messzire, a brit királyi család sportolási szokásait vesszük górcső alá. Olvass tovább, ha tudni akarod, hogy hogyan tartják karban magukat a trónörökösök!

0 Tovább

Fitnesz trendek 2012-re

Az egészségért folytatott harc nem csak számunkra fontos, de rengeteg ember számára nyújt biztos megélhetést és mára hatalmas üzletággá fejlődött, ami igyekszik figyelni a fogyasztói igényekre és kiszolgálni a legújabb trendeket. Ennek köszönhetően folyamatosan változásban van, azonban néhány dolog megjósolható előre. Erre teszünk most kísérletet.

Erősödik a harc az elhízás ellen

Globálisan is igaz, de hazánkra különösen jellemző, hogy egyre nagyobb gondot okoz a társadalom elhízottsága. 2012-ben az ez elleni küzdelem egyre fontosabbá válását várjuk minden szinten. Ez a teljes fitnesz iparágra nagyobb figyelmet fog irányítani, így az edzőtermek, diétaprogramok, személyi tanácsadók, nagyobb érdeklődésre, bevételekre számíthatnak.

Divatdiéták bukása

Egyre többen ébrednek rá, hogy az évszakonként változó gyors fogyást ígérő divatdiéták hosszútávon nem célravezetőek és inkább életmódjuk lényegi megváltoztatására fognak törekedni. A jövő szlogenje a 'Lassan de biztosan!'

A technológia térnyerése

Ahogy mindennapi életünk bármely egyéb területén, a napi testmozgásunk szervezésében és mikéntjében, illetve az egészséges táplálkozás betartásában is egyre nagyobb szerepet fognak vállalni a digitális megoldások. Okostelefonokra letölthető 'életvezetési' alkalmazások már most is bőven akadnak, azonban a technológia egyre elérhetőbbé válásával ezek is egyre elterjedtebbek, profibbak és használhatóbbak, ezáltal egyre többet használtak lesznek.

High-tech edzőtermek

Bár a gazdasági környezet nem kedvez az edzőtermek komoly befektetéseinek a magyar termekben is egyre elterjedtebbek lesznek a csúcstechnológiás edzőgépek. A tengerentúlon ma már a tévé és zenelejátszó nélküli edzőgépek számítanak ritkaságnak, így mi is ezek megjelenésére és elterjedésére számítunk. Ezzel párhuzamosan a kisebb fitnesztermek könnyen kihullhatnak a versenyből ezzel egyre nagyobb teret engedve a nagy edzőterem-láncok terjedésének.

Személyre szabott programok

Nem csak a gépek, de az azokon végzett munka mikéntjének változását is várjuk. Az általános programok mellett egyre fontosabbá vállnak a személyre szabott önálló edzéstervek, amikben persze az egyre elismertebb személyi edzőknek is hatalmas szerep jut.

Ha tetszett a cikk és szeretnél minden nap hasznos életmódtanácsokat és egészségtippeket kapni, kövess bennünket a Facebookon is!

1 Tovább

Pörögj rá a jégre! Gyorskorcsolya EB Budapesten

Bár a komoly fagyok még talán valamivel odébb vannak, így is van oka örülni a téli sportok szerelmeseinek: a héten jelentették be, hogy Budapest rendezheti a 2012 januárjában zajló gyorskorcsolya EB-t!

Ahogy a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elmondta, ennek az eseménynek nem csak a sport de a város- és országimázs szempontjából is kiemelkedő szerepe van. Annál is inkább, hiszen a versenyt a frissen felújított Városligeti Műjégpályán rendezik meg, ami immár a legmodernebb technológiákkal felvértezve, de a gyönyörű századfordulós stílusjegyeket megtartva továbbra is kiválóan illeszkedik majd a Hősök Tere környezetébe.

 

A Korcsolyázó Szövetség elmondása szerint ráadásul a rendezvényen nem csak a profik kapnak szerepet, de az izgalmas futamokkal és különleges kiegészítőprogramokkal egy igazi családbarát eseményt szeretnének megvalósítani, ami még szélesebb körben népszerűsíti a korcsolyázást.

 

És ugyan januárig, még hátra van pár hónap, ezt nem feltétlenül kell kivárni. A Műjégpálya a nagyközönség előtt is hamarosan megnyitja kapuit! Ekkor pedig elővehetjük a már hónapok óta porosodó korcsolyánkat, kicsit kicsinosíthatjuk és irány a jég! Hiszen a korcsolyázás nem csak remek mozgásforma, amire télen különösen nagy szükségünk van, de remek szórakozás is! A csípős hidegben elsétálni a kisföldalattitól a bejáratig, útközben esetleg venni egy zacskó frissen sült gesztenyét az árusoktól, átverekedni magunkat az öltözőkön, majd végre a hatalmas pályán suhanni néhány kört a gyakran nagy tömeg ellenére is remek kikapcsolódás!

 

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek