Ma mindenki az Olimpiai Játékokról beszél, mi egy kicsit elkanyarodunk a témától, ha nem is messzire, a brit királyi család sportolási szokásait vesszük górcső alá. Olvass tovább, ha tudni akarod, hogy hogyan tartják karban magukat a trónörökösök!

Katalin hercegnő

William herceg felesége naponta akár egy órán át is képes izzasztani magát, hiába mindent a szépségért. Kedvencének számítanak a súlyzós edzések és az evezés, persze jógázni is eljár lazításképpen. Mindemellett a futás sem maradhat ki az életéből, olyannyira nem, hogy jövőre maratoni futásra készül a férjével.

Zara Phillips

II. Erzsébet királynő unokájának neve talán nem cseng ismerősen, ám érdemes megjegyezni, mert Anglia egyik legjobb lovas tusázójának számít, sőt kvalifikálta magát a Londoni Olimpiára is.

Vilmos herceg

Lehet, hogy Vilmos nem olimpiai kaliberű atléta, de épp olyan aktívan mozog, mint a felesége. A herceg a csapatsportokért lelkesedik, az egyetem során például vízilabdázott és rögbizett is.

Beatrix hercegnő

A hercegnő örökre beírta magát a történelemkönyvekbe azzal, hogy ő volt az első királyi sarj, aki lefutotta a maratont, mégpedig idén áprilisban.

Harry herceg

Vilmos és Harry herceg egyaránt lovaspólóznak nyaranta a jótékonysági játékokon. Emellett imádnak síelni.

Anna hercegnő

Zara Tindall előtt is volt már királyi szereplője az Olimpiai Játékoknak, mégpedig maga Anna hercegnő, egészen pontosan 1976-ban jutott ki a lovas tusa csapat tagjaként, azonban érmet nem nyert.