Most, hogy javában tart a báli és farsangi szezon mindenkinek a jelmezötletek járnak a fejében. Ne feledjük, hogy az álarcosbálok nem csak az iskolák és óvodák kedvenc programjai, azokat nem csak a gyermekek tudják maradéktalanul élvezni. Akármilyen idősek vagyunk pár óra erejéig mi is megfeledkezhetünk a mindennapok bajairól és a téli szürkeségről, ha pár pillanatig magunk is újra gyermekekké válunk és felöltjük a legelképesztőbb jelmezeket.

Az egyik legegyszerűbb jelmeztípusok a 'dobozjelmezek'. Ezeket megfesthetjük tévének, autónak, robotnak vagy bármi egyéb négyszögletes formájú tárgynak, amit meg szeretnénk eleveníteni. Azonban még szellemesebb dobozjelmezt készíthetünk, ha jelmezünk valóban egy dobozt, jelen esetben kukoricapelyhes dobozt ábrázol. Ezt elkészítve megelevenítjük a gyerekek körében oly népszerű Kellogg's kabalafigurákat, Tony-t a Tigris, vagy a bohókás Choco majmot, vagy a többieket.

Nincs Más dolgunk, mint a lenti képek valamelyikét a kellő méretre kinyomtatni, majd arcunk helyét a jelölt szaggatott vonal mentén kivágni. Ha még egy kis arcfestésre is van időnk és energiánk, roppant életű Kellogg's dobozok lehetünk!

Ha tetszett a cikk és szeretnél minden nap hasznos életmódtanácsokat és egészségtippeket kapni, kövess bennünket a Facebookon is!