Nyilván vannak, akik otthon, a kényelmes fotelből nézve szeretnek meccset nézni, de a többség ezt biztosan máshogy gondolja. Különösen igaz ez, ha az Eb-hez hasonló igazán izgalmasnak ígérkező, eseményről és meccsekről beszélünk. Nagyobb baráti társasággal, vagy akár idegenek százaival még akkor is sokkal hangulatosabb, izgalmasabb a játék, ha nem mindenki a mi csapatunknak szurkol. Sőt, ha az eseményeket egy óriáskivetítő előtt nézhetjük végig szinte a stadionban érezhetjük magunkat. Vegyük hát sorra Budapest leghangulatosabbnak ígérkező kivetítőit.

Ha pedig megéhezünk meccs közben de nem akarunk az utcai árusok olajos lángosai, kolbászai és zsíros kenyerei közül választani vigyünk magunkkal egészséges és ropogós finomságokat!

Millenáris

Kezdjük egy klasszikus budai helyszínnel, ahol már számtalan tornát izgulhattunk végig. Idén is hatalmas képernyővel készülnek, amiben a szabad ég alatt gyönyörködhetünk. A belépés ingyenes és fogyasztani sem kötelező, ugyanakkor készüljünk pokrócokkal hiszen a füvön kell ülnünk. Alkohol bevinni elvileg tilos, azt csak a parkon belüli szórakozóhelyeken lehet vásárolni, de vannak kétségeink, hogy ezt fogják e komolyan ellenőrizni. Persze arra kérünk mindenkit, hogy a park szabályzatát igyekezzen betartani!

Szabadság tér

Ugorjunk is át rögtön Pestre, ahol a Szabadság téri óriáskivetítőnek az előzőhöz hasonló hagyománya van. A Belvárosi Sport Mozi névre keresztelt helyszínen később az olimpia eseményeit is megtekinthetjük. Kétségtelen, hogy Pesten itt fognak a legtöbben összegyűlni, és mivel a rendezvényt egy magyar sör szponzorálja a szomjunk oltásával sem lesz gond. Ülni elsősorban itt is a földön lehet, de a korábbi években itt mindig voltak sörpadok is.

Corvintető

Aki nem szeret a földön ülni, sőt attól a lehető legtávolabb szeretne kerülni, annak egyértelműen a Corvintetőt ajánljuk. A Blaha Lujza téri áruház tetején kialakított szórakozóhely több tíz méterrel a város felett helyezkedik el, így ha kedvenc csapatunk gólt lő szó szerint és képletesen is a fellegekben érezhetjük magunkat. Természetesen itt is sör és italakcióval várják a drukkereket.

TóPart

Az idén debütáló TóPart is hangulatosnak ígérkezik. A Városligeti Műjégpálya tava mellett kialakított szórakozóhelyen akár csónakázás vagy klasszikus tóparti hekkvacsora közben is gyönyörködhetünk a gólokban. [A hekk egyébként tengeri hal, se a Balatonban, se a városligeti tóban nem él meg, de erről majd máskor ;)]

Akvárium

A város közepén, a Gödörből Akváriummá avanzsált Erzsébet téri klubban is nézhetjük a meccset, ráadásul nem is egy akármilyen tévén, hanem egy 12 négyzetméteres ledfalon. Ha péedig indulni támad kedvünk a hely központi fekvésének hála számtalan egyéb helyet pár perc gyaloglással is elérhetünk.


Ha tetszett a cikk és szeretnél minden nap hasznos életmódtanácsokat és egészségtippeket kapni, kövess bennünket a Facebookon is!