Folyton fáradt vagy? Ez nem tehet valami jót a közérzetednek. Valójában már több tanulmány is rámutatott, hogy a boldogságérzet egyik kulcsösszetevője, hogy pihentnek és energiával telitettnek érezzük magunkat. Ezen felbuzdulva szedtünk össze nektek néhány jó tanácsot, hátha hasznát veszitek.

Az első ötlet ugye a kávé lenne, de mi ennél jóval szolidabb módszereket ajánlunk, bár be kell ismerjük, hogy mi sem tudnánk elviselni néhány unalomba fulladó hétköznapot a fekete leves nélkül, de nézzük inkább a tippeket!

Testmozgás

Már egy rövid, tízperces séta a kutyával is képes lehet felpörgetni. Nem hiszed? Próbáld ki! Az emberek gyakran azt gondolják, hogy fáradtan nem érdemes mozogni, mert a helyzet csak még rosszabb lesz, pedig a hatás pont ellentétes ezzel, ha csak nem nagyon kimerítő tevékenységet végzel.

Hangos zene

Nálunk ez mindig működik, kivétel nélkül és gyorsan ki is fejti a hatását. Persze nem árt jól megválasztani a műfajt, hiszen könnyen konfliktusba kerülhetünk a kollégákkal.

Aludd ki magad

Ki gondolta volna, ugye? Nagyon alapvető, de mi mégis leírjuk, szükséged van rá. A kialvatlanság biztos jele, ha már nem is emlékszel rá, hogy mikor keltél fel ébresztőóra nélkül! Feküdj le időben!

Viselkedj energikusan

Még ha fáradt is vagy, próbálj meg úgy állni a dolgokhoz, hogy semmi sem állíthat meg és mindenképp eléred céljaidat, meglátod az elhatározás hamar átragad az addig rakoncátlankodó testedre is!

Beszélgess

Igazi feltöltődést jelenthet, ha tartasz egy kis szünetet és pletykálsz egyet a munkatársakkal, vagy netalán tán megbeszéled a hétvégi kirándulást a barátokkal. Csevejre fel!

Veletek mi a helyzet,  gyakran érzitek magatokat fáradtnak?