Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pihentető alvás titka

Lehet, hogy azt gondolod, hogy a pihentető alváshoz elég felhúzni a pizsit, bebújni a paplan alá és lekattintani a lámpát, de a szomorú igazság az, hogy legtöbbünk nem alszik megfelelően, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Amivel viszont közvetlenül veszélynek tesszük ki az egészségünket, hiszen a kielégítő alvás tartaná karban testünket. Nem érdemes azonban aggódni, a következő tippek betartásával te is kipihentebb és egészségesebb lehetsz a jövőben!

1 Tovább

A legjobb tippek a megfázás gyors leküzdéséhez

A komolyabb hidegek beköszöntével egyre gyakoribbak az influenzás és megfázásos megbetegedések, így arra gondoltuk, hogy a már ezektől szenvedőknek, illetve a potenciális betegeknek is jól jöhet, ha összeszedünk néhány dolgot, amivel gyorsabban megszabadulhatunk a köhögéstől és a csöpögő orrtól.

1 Tovább

Stresszoldás kevesebb mint egy óra alatt

Nem meglepő, ha az Ünnepek közeledtével egyre feszültebbnek érzed magad az év vége felé, hiszen ilyenkor minden összesűrűsödik és a szokásosnál is több problémát kell megoldanunk. Szerencsére azonban nem kell feltétlenül sok idő a megnyugváshoz sem. Akár 10 perced van erre, akár egy egész órád, van ötletünk, hogyan lazulj el!

3 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek