Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tévhitek az ideális testsúlyról

A fogyás kulcsa gyakran olyan kis dolgokon múlik, mint hogy megtaláld a megfelelő célt, ne legyen elérhetetlen, de ne is legyen túl alacsonyan a léc. Nos, az interneten sokféle tévhit kering az ideális testsúllyal kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a dolog végére járunk és tiszta vizet öntünk a pohárba.

0 Tovább

Őszi egészségtippek

Az ősz beköszöntével itt az ideje, hogy megtegyünk néhány "óvintézkedést" a családunk egészsége érdekében. A benti és a kinti hőmérséklet közti különbség emelkedése jelentősen növeli az esélyét a sérüléseknek és a betegségeknek. Ráadásul a nyálkás időjárás szabadidőnk aktív eltöltésének sem kedvez, egy esetleges diétához meg végképp nincs kedve az embernek. De akkor hogyan maradjunk egészségesek ősszel is?

0 Tovább

Mindent a szénhidrátokról

Mindenhonnan csak az ömlik ránk a médiából, hogy a szénhidrát nem jó, sőt egyenesen az ellenségünk. Na, de mi tudod egyáltalán, hogy mi is az a szénhidrát? Persze azon kívül, hogy minden finom dologban benne van. Olvass tovább!

0 Tovább

Vissza az iskolába: „nehéz ügy”

A szülők és a gyerekek nagy örömére a héten újra elkezdődött az iskola és a sok kisiskolás nagy és nehéz táskákkal indul útjára reggelente, ami azonban nem feltétlenül tesz jót az egészségüknek. Olvass tovább a részletekért!

0 Tovább

Biciklizni menő!

Mikor ültél utoljára biciklin? Elég nagy baj, ha már nem is emlékszel. Pedig a kétkerekű a leghatékonyabb eszköz eljutni A pontból B-be, persze ha a kettő között nem több ezer kilométeres távolság húzódik. Emellett költséghatékony, egészséges, környezetkímélő és még menő is! Ha még mindig nem kaptál kedvet a tekeréshez, akkor adunk neked rögtön három indokot is hozzá!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek