Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pihentető alvás titka

Lehet, hogy azt gondolod, hogy a pihentető alváshoz elég felhúzni a pizsit, bebújni a paplan alá és lekattintani a lámpát, de a szomorú igazság az, hogy legtöbbünk nem alszik megfelelően, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Amivel viszont közvetlenül veszélynek tesszük ki az egészségünket, hiszen a kielégítő alvás tartaná karban testünket. Nem érdemes azonban aggódni, a következő tippek betartásával te is kipihentebb és egészségesebb lehetsz a jövőben!

1 Tovább

Jónak vélt ártalmas szokások

A WC fölé guggolsz? Rögtön fogat mosol étkezés után? Vagy esetleg minden nap edzeni jársz? Talán a legjobbat akarod, de tudtodon kívül mégis rosszul jársz el. Ezekre és még pár hasonló kérdésre keressük a választ következő bejegyzésünkben!

0 Tovább

A leggyakoribb kifogások

Kifogásokat keresni a legkönnyebb arra nézve, hogy miért nem élünk egészségesebben, sőt olyan nagyon kutakodnunk sem kell, hiszen jönnek az ellenérvek maguktól is. Az igazság azonban az, hogy a legtöbb esetben szimplán becsapod magad, és meggyőződsz a hibás viselkedés helyességéről. Hogy változtassunk ezen, számba vettük a leggyakoribb hazugságokat, amelyeket oly gyakran vetünk oda a lelkiismeretünknek.

2 Tovább

Kedvenc alváspozíciód elárulja milyen vagy

Te milyen pózban alszol éjjelente? Háton, az oldaladon, magzati pózban, vagy épp a hasadon? Robert Phipps, angol testbeszéd szakértő szerint mindegyik alváspozícióhoz sajátos személyiségjegyek tartoznak. Kattints, ha tudni szeretnéd, hogy miről árulkodik az éjszaka során felvett testhelyzeted!

1 Tovább

Alvásmítoszok – II. rész

Az alvással kapcsolatos mítoszokat vizsgáló sorozatunk második részében lesz szó horkolásról, TV nézésről, és még lusta tinédzserekről is. Mítoszvaádszatra fel!

0 Tovább
«
12

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek