Help Sales ÁSZF

Karácsonyi őrület – így kerülheted el

Valljuk be a karácsony nem csak a szeretet ünnepe, de egyben őrületes stressz forrás is. A nők többsége az év ezen időszakában jellemzően túlvállalja magát, a magas elvárások miatt. Az év végének azonban nem feltétlenül kell idegösszeomlással végződnie. A megszokottnál sokkal könnyebben is átvészelheted az ünnepeket! Mindjárt mondjuk is hogyan!

0 Tovább

Új év, új szokások

Tegnap a Facebookon azt kérdeztük, hogy milyen újévi fogadalmakat tettetek és hogy van-e közöttük olyan, amit betartva az egészségetek is javulhat. Nos, mivel konkrét válaszok nem érkeztek, ezért úgy gondoltuk, hogy körbe járjuk a témát és összeszedjük nektek, milyen szokásokat lenne érdemes beépítenetek az életmódotokba 2013-ban.

0 Tovább

Ezek miatt ne aggódj az ünnepek során

A boldog és békés Karácsonyból elég hamar válhat valódi rémálom, ha az ember folyamatosan csak az ajándékokon agyal, az utazáson kattog vagy éppen 12 személyre főzi az ünnepi ebédet. Szóval az ünnepek alatt sem leányálom az élet, hiszen rengeteg dolog miatt aggódhatunk és hiába a számtalan stressz oldó technika, ezekről bővebben itt, jobb elkerülni a bajt és lélekben is felkészülni a szeretet ünnepére. Összeszedtünk hát egy jó adag olyan dolgot, ami miatt nem érdemes izgulnod!

0 Tovább

Stresszoldás kevesebb mint egy óra alatt

Nem meglepő, ha az Ünnepek közeledtével egyre feszültebbnek érzed magad az év vége felé, hiszen ilyenkor minden összesűrűsödik és a szokásosnál is több problémát kell megoldanunk. Szerencsére azonban nem kell feltétlenül sok idő a megnyugváshoz sem. Akár 10 perced van erre, akár egy egész órád, van ötletünk, hogyan lazulj el!

3 Tovább

Relaxációs stratégiák a stressz ellen

Szinte nincs olyan ember, akinek nem kellene mindennapi élete során stresszhelyzeteket átélnie. A szerencsésebbeknek kevesebb jut, a többieknek pedig a kihívás, hogy megbirkózzanak a nyomasztó feszültséggel. Legyen az pénzügyi gond, munkahelyi konfliktus, vagy egészségügyi aggodalom, ha nem tudjuk helyesen kezelni ezeket a helyzeteken, annak hosszú, de akár rövidtávon is káros hatása lehet szervezetünkre. Mivel a környezetet nem minden esetben tudjuk megváltoztatni, ezért mi jelen bejegyzésben olyan megoldások után néztünk, amik középpontjában mi magunk állunk.

0 Tovább
«
12

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek