Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leggyakoribb kifogások

Kifogásokat keresni a legkönnyebb arra nézve, hogy miért nem élünk egészségesebben, sőt olyan nagyon kutakodnunk sem kell, hiszen jönnek az ellenérvek maguktól is. Az igazság azonban az, hogy a legtöbb esetben szimplán becsapod magad, és meggyőződsz a hibás viselkedés helyességéről. Hogy változtassunk ezen, számba vettük a leggyakoribb hazugságokat, amelyeket oly gyakran vetünk oda a lelkiismeretünknek.

2 Tovább

A hosszú élet titka pár apró változtatás

Hogy min kell változtatnod? Az étkezési szokásaidon! A következő bejegyzésben összegyűjtöttük azokat a tanácsokat, amelyeket ha betartasz, máris sokkal nagyobb esélyekkel remélheted a hosszú, békés és boldog nyugdíjas éveket!

0 Tovább

Praktikák a nassolás ellen!

A rendszeres nasi nem csak az alakunkra ártalmas, hanem hosszú távon az egészségünkre is. Ezért érdemes odafigyelni rá, hogy minél kevesebb felesleges kalóriát és sót vigyünk be szervezetünkbe. Ha szem előtt tartod az alábbi tanácsokat, te is könnyen normális keretek között tarthatod az éttrendedet.

0 Tovább

Egészséges uzsonna

Íme, egy találós kérdés: Olcsó, természetes és egy kis csomagban több energia van, mint egy vaskos energiaszeletben. Hogy mi lehet ez?

0 Tovább

Az öt másodperces szabály

Veled is megtörtént már, hogy leejtettél valamilyen ételt a földre, de az egésszel mit sem törődve gyorsan felkaptad és ott folytattad, ahol abbahagytad? Nos, ha igen, akkor biztosan ismered az öt másodperces szabályt, magyarán ha az étel a koszos padlóra hullik és 5 másodpercen belül felveszed, akkor az még mosás nélkül is fogyasztható. De vajon valóban így van?

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek