Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek miatt ne aggódj az ünnepek során

A boldog és békés Karácsonyból elég hamar válhat valódi rémálom, ha az ember folyamatosan csak az ajándékokon agyal, az utazáson kattog vagy éppen 12 személyre főzi az ünnepi ebédet. Szóval az ünnepek alatt sem leányálom az élet, hiszen rengeteg dolog miatt aggódhatunk és hiába a számtalan stressz oldó technika, ezekről bővebben itt, jobb elkerülni a bajt és lélekben is felkészülni a szeretet ünnepére. Összeszedtünk hát egy jó adag olyan dolgot, ami miatt nem érdemes izgulnod!

0 Tovább

Forralt bor, egészségünkre?

Narancs, fahéj, szegfűszeg és ánizs illat lengi be hazánk főtereit, köszönhetően az ott felállított karácsonyi vásárok szorgos bor forralóinak. Bevalljuk minket is el-elcsábít egy-egy séta során a gőzölgő ital, így jött az ötlet, hogy utána járjunk, hogy mennyire egészséges is ez a csodálatos ital. Ha a kérdés már bennetek is felmerült és szeretnétek többet tudni a forralt borról, kattintsatok! A jutalom egy kitűnő recept lesz!

1 Tovább

Sörrel a megfázás ellen

A fantasztikus hírről, miszerint a sör véd a megfázástól, japán tudósok számoltak be. A Sapporo-i Orvosi Egyetem kutatói azt találták, hogy a sör főzéséhez használt komlóban jelen lévő humulon nevű kémiai anyag valóban hatékony ellenszere lehet az úgynevezett RS- vírusnak, amely sok esetben felelős a téli megfázásokért.

0 Tovább

Életet adó gyógynövények

Biztosan hallottál már a Fiatalság Kútjáról amiből, ha iszol, újra fiatal lehetsz. Sajnálatos módon még mi is csak a mesékből értesültünk róla, egyelőre senki sem fedezte fel a csodaszert, amivel örökké fiatalok maradhatunk. Azonban vannak olyan gyógynövények, amelyeknek hatása már-már meseszerű, és amelyeknek a segítségével akár több évvel is meghosszabbíthatjuk életünket. Kattints a három "csodaszerért"!

0 Tovább

Őrült diéták Hollywoodból

Nyílt titok, hogy a rivaldafény megköveteli a jó alakot a sztároktól, de néha még a kisportolt test sem elegendő egy-egy szerep megkaparintásához, így jóval durvább eszközökhöz nyúlnak céljaik eléréséhez. A leggyakoribb eszköz pedig valamilyen őrült diéta kitalálásához, illetve alkalmazásához vezet. Ezeket a kísérleteket gyűjtötte össze a Yahoo egy csokorba, mi pedig örömmel osztjuk meg veletek, hadd hüledezzünk együtt az őrült celebeken.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek