Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őszi egészségtippek

Az ősz beköszöntével itt az ideje, hogy megtegyünk néhány "óvintézkedést" a családunk egészsége érdekében. A benti és a kinti hőmérséklet közti különbség emelkedése jelentősen növeli az esélyét a sérüléseknek és a betegségeknek. Ráadásul a nyálkás időjárás szabadidőnk aktív eltöltésének sem kedvez, egy esetleges diétához meg végképp nincs kedve az embernek. De akkor hogyan maradjunk egészségesek ősszel is?

0 Tovább

Mindent a szénhidrátokról

Mindenhonnan csak az ömlik ránk a médiából, hogy a szénhidrát nem jó, sőt egyenesen az ellenségünk. Na, de mi tudod egyáltalán, hogy mi is az a szénhidrát? Persze azon kívül, hogy minden finom dologban benne van. Olvass tovább!

0 Tovább

Módszerek a feltöltődéshez

Folyton fáradt vagy? Ez nem tehet valami jót a közérzetednek. Valójában már több tanulmány is rámutatott, hogy a boldogságérzet egyik kulcsösszetevője, hogy pihentnek és energiával telitettnek érezzük magunkat. Ezen felbuzdulva szedtünk össze nektek néhány jó tanácsot, hátha hasznát veszitek.

0 Tovább

Különös allergiák

Mivel úgy is a parlagfű-szezon kellős közepén vagyunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a témánál maradva virtuális felderítő útra indulunk, és megkeressük a legérdekesebb allergiafajtákat.

2 Tovább

Tippek az edzés megúszásához

Szeretnél jobban kinézni, de nincs időd arra, hogy órákat tölts a konditeremben? Fogadd meg tanácsainkat, és felejtsd el az órákig tartó edzéseket.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek