Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éltető italok

Összeállításunkból megtudhatod, hogy mely szomjoltók a legfontosabbak egészségünk szempontjából.

0 Tovább

Így tartja karban magát a brit királyi család

Ma mindenki az Olimpiai Játékokról beszél, mi egy kicsit elkanyarodunk a témától, ha nem is messzire, a brit királyi család sportolási szokásait vesszük górcső alá. Olvass tovább, ha tudni akarod, hogy hogyan tartják karban magukat a trónörökösök!

0 Tovább

Az öt másodperces szabály

Veled is megtörtént már, hogy leejtettél valamilyen ételt a földre, de az egésszel mit sem törődve gyorsan felkaptad és ott folytattad, ahol abbahagytad? Nos, ha igen, akkor biztosan ismered az öt másodperces szabályt, magyarán ha az étel a koszos padlóra hullik és 5 másodpercen belül felveszed, akkor az még mosás nélkül is fogyasztható. De vajon valóban így van?

0 Tovább

Pihend ki a munkát

Szóval az egész hetet munkával töltötted, félve a főnöködtől, sokat túlórázva, közben arra is figyelve, hogy ne szúrj szemet a kollégáknak? Péntek délutánra már biztosan olyan nyúzott lehetsz, mint a báránybőrből készült faliszőnyeg az anyósnál. Szerencsére jön a hétvége, mi pedig tuti tippeket adunk, hogy hogyan csökkentsd életedben a stresszt és küzd le a fáradtságot.

0 Tovább

3 egyszerű trükk a súlycsökkentéshez

Sokféle módszer és megváltónak kikiáltott technika látott már napvilágot a fogyással kapcsolatban, a legalapvetőbbektől kezdve (étkezz tudatosabban és mozogj többet) a legidétlenebbekig (léböjt, csokidiéta, káposztalé kúra), azonban egy új tanulmány szerint három egyszerű napirend-változtatással tehetünk a legtöbbet egészségünkért.

2 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek