Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vissza az iskolába: „nehéz ügy”

A szülők és a gyerekek nagy örömére a héten újra elkezdődött az iskola és a sok kisiskolás nagy és nehéz táskákkal indul útjára reggelente, ami azonban nem feltétlenül tesz jót az egészségüknek. Olvass tovább a részletekért!

0 Tovább

Biciklizni menő!

Mikor ültél utoljára biciklin? Elég nagy baj, ha már nem is emlékszel. Pedig a kétkerekű a leghatékonyabb eszköz eljutni A pontból B-be, persze ha a kettő között nem több ezer kilométeres távolság húzódik. Emellett költséghatékony, egészséges, környezetkímélő és még menő is! Ha még mindig nem kaptál kedvet a tekeréshez, akkor adunk neked rögtön három indokot is hozzá!

0 Tovább

Rutin-hibák

Vannak dolgok, amiket olyan gyakran csinálunk, hogy szinte észre sem vesszük, pontosan mit is csinálunk. Az agyunk egyszerűen hátradől, és robotpilóta üzemmódba kapcsol, hiszen nincs is nagy szükség az odafigyelésre olyan egyszerű tevékenységeknél, mint pl. a kezünk megszárítása, vagy a kontaktlencse behelyezése. De vajon tényleg jól csináljuk ezeket? Ennek jártunk utána!

0 Tovább

Módszerek a feltöltődéshez

Folyton fáradt vagy? Ez nem tehet valami jót a közérzetednek. Valójában már több tanulmány is rámutatott, hogy a boldogságérzet egyik kulcsösszetevője, hogy pihentnek és energiával telitettnek érezzük magunkat. Ezen felbuzdulva szedtünk össze nektek néhány jó tanácsot, hátha hasznát veszitek.

0 Tovább

Különös allergiák

Mivel úgy is a parlagfű-szezon kellős közepén vagyunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a témánál maradva virtuális felderítő útra indulunk, és megkeressük a legérdekesebb allergiafajtákat.

2 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek