Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tévhitek az ideális testsúlyról

A fogyás kulcsa gyakran olyan kis dolgokon múlik, mint hogy megtaláld a megfelelő célt, ne legyen elérhetetlen, de ne is legyen túl alacsonyan a léc. Nos, az interneten sokféle tévhit kering az ideális testsúllyal kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a dolog végére járunk és tiszta vizet öntünk a pohárba.

0 Tovább

Őszi egészségtippek

Az ősz beköszöntével itt az ideje, hogy megtegyünk néhány "óvintézkedést" a családunk egészsége érdekében. A benti és a kinti hőmérséklet közti különbség emelkedése jelentősen növeli az esélyét a sérüléseknek és a betegségeknek. Ráadásul a nyálkás időjárás szabadidőnk aktív eltöltésének sem kedvez, egy esetleges diétához meg végképp nincs kedve az embernek. De akkor hogyan maradjunk egészségesek ősszel is?

0 Tovább

Kukoricapelyhes cookie

Mivel itt van az ősz és ezzel együtt a hűvös idő is beköszöntött, talán nem túl nagy bűn, ha egy pillanatra megfeledkezünk a diétás étrendről és egy valódi amerikai desszert receptjét osztjuk meg veletek. Persze azért ez nem is tekinthető igazi árulásnak az egészséges életmóddal szemben, kiváltképp, ha a megfelelő hozzávalókat választjuk.

0 Tovább

Miért örülj az ősznek?

Ma teljes valójában beköszöntött az ősz, lehűlés, eső, sárguló falevelek. Na, de mi nem lelombozni akarunk, hanem épp ellenkezőleg, bemutatni, hogy miért is van okod örülni ennek a jobb sorsa érdemes évszaknak.

0 Tovább

Mindent a szénhidrátokról

Mindenhonnan csak az ömlik ránk a médiából, hogy a szénhidrát nem jó, sőt egyenesen az ellenségünk. Na, de mi tudod egyáltalán, hogy mi is az a szénhidrát? Persze azon kívül, hogy minden finom dologban benne van. Olvass tovább!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek