Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A karácsonyi fűszerek jótékony hatásai

Ma, a szeretet ünnepének lezárultával már biztosan sokan átkozzák magukat, amiért újra engedtek az ünnepi kísértésnek, és teletömték magukat a karácsonyi lakoma során a legkülönfélébb süteményekkel és finomságokkal, sőt többségünk még egy jókora adag forralt borral is adózott a karácsony szellemének. Hogy a hatalmas adag kalória elfogyasztása után ne érezzük magunkat olyan rémesen, összeszedtük inkább, hogy milyen előnyökkel jár az ünnepek során nagy mennyiségben használt fűszerek fogyasztása.

0 Tovább

Karácsonyi őrület – így kerülheted el

Valljuk be a karácsony nem csak a szeretet ünnepe, de egyben őrületes stressz forrás is. A nők többsége az év ezen időszakában jellemzően túlvállalja magát, a magas elvárások miatt. Az év végének azonban nem feltétlenül kell idegösszeomlással végződnie. A megszokottnál sokkal könnyebben is átvészelheted az ünnepeket! Mindjárt mondjuk is hogyan!

0 Tovább

Ezek miatt ne aggódj az ünnepek során

A boldog és békés Karácsonyból elég hamar válhat valódi rémálom, ha az ember folyamatosan csak az ajándékokon agyal, az utazáson kattog vagy éppen 12 személyre főzi az ünnepi ebédet. Szóval az ünnepek alatt sem leányálom az élet, hiszen rengeteg dolog miatt aggódhatunk és hiába a számtalan stressz oldó technika, ezekről bővebben itt, jobb elkerülni a bajt és lélekben is felkészülni a szeretet ünnepére. Összeszedtünk hát egy jó adag olyan dolgot, ami miatt nem érdemes izgulnod!

0 Tovább

Forralt bor, egészségünkre?

Narancs, fahéj, szegfűszeg és ánizs illat lengi be hazánk főtereit, köszönhetően az ott felállított karácsonyi vásárok szorgos bor forralóinak. Bevalljuk minket is el-elcsábít egy-egy séta során a gőzölgő ital, így jött az ötlet, hogy utána járjunk, hogy mennyire egészséges is ez a csodálatos ital. Ha a kérdés már bennetek is felmerült és szeretnétek többet tudni a forralt borról, kattintsatok! A jutalom egy kitűnő recept lesz!

1 Tovább

Jónak vélt ártalmas szokások

A WC fölé guggolsz? Rögtön fogat mosol étkezés után? Vagy esetleg minden nap edzeni jársz? Talán a legjobbat akarod, de tudtodon kívül mégis rosszul jársz el. Ezekre és még pár hasonló kérdésre keressük a választ következő bejegyzésünkben!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek