Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mondatok, amelyeket gyakrabban mondhatnánk egymásnak az új évben

Minden egyes új esztendő új lehetőségeket, új esélyeket és új reményeket kínál, éppen ezért is szokás újévi fogadalmakat tenni. Ezek általában anyagi, vagy egészségügyi természetűek, pl. új vállalkozás indítására vagy a rég elvesztett fittség visszaszerzésére biztosan sokan fogadkoznak szilveszter éjszakáján. Mi ezeknél most egy kicsit kézenfekvőbb tanács megfogadását ajánljuk a kedves olvasóknak, ami viszont az említett dolgoknál talán még hatványozottabban köszönhet vissza az életükben. Ajánlásunk egyszerű, mondogassák szeretteiknek egy kicsit gyakrabban a következő mondatokat, a hatásuk garantáltan pozitív lesz!

0 Tovább

Ezért szokj le a dohányzásról

Nem titok, hogy a dohányzás súlyos egészségügyi kockázatokkal jár, elég csak a különböző tüdőbetegségekre gondolni. Ezért örülünk annak, hogy legalább ilyenkor az éve elején sokan próbálják meg letenni a cigarettát. Nekik, bátraknak igyekszünk összeszedni pár olyan okot, amiért igenis megéri abbahagyni ezt a káros szokást.

0 Tovább

Egészséges élelmiszerek az évkezdetre

Itt az év eleje és ilyenkor sokan fontolgatják, hogy "jobb" útra térnek és egészségesebben fognak táplálkozni, aztán végiggondolják, és mégis úgy döntenek, hogy elhalasztják a dolgot nyárra. A mögöttes gondolat: a sok gyümölcsnek és zöldségnek hála akkor majd könnyebb lesz a diéta. Nos, elsősorban az így gondolkodóknak szól ez a cikk. Jegyezzétek meg: az egészséges alapanyagok most sem jelentenek akadályt. Sőt az elkövetkező hónapok sokkalta alkalmasabbak egy jelentősebb életmód-változtatásra, mint a nyáriak, hiszen ki akar a 40 fokos hőségben, illetve a jól megérdemelt üdülése során belefogni egy ilyen jelentős dologba. De ne kalandozzunk el, lássuk a hónap legjobb élelmiszereit!

0 Tovább

Új év, új szokások

Tegnap a Facebookon azt kérdeztük, hogy milyen újévi fogadalmakat tettetek és hogy van-e közöttük olyan, amit betartva az egészségetek is javulhat. Nos, mivel konkrét válaszok nem érkeztek, ezért úgy gondoltuk, hogy körbe járjuk a témát és összeszedjük nektek, milyen szokásokat lenne érdemes beépítenetek az életmódotokba 2013-ban.

0 Tovább

Őrült diéták Hollywoodból

Nyílt titok, hogy a rivaldafény megköveteli a jó alakot a sztároktól, de néha még a kisportolt test sem elegendő egy-egy szerep megkaparintásához, így jóval durvább eszközökhöz nyúlnak céljaik eléréséhez. A leggyakoribb eszköz pedig valamilyen őrült diéta kitalálásához, illetve alkalmazásához vezet. Ezeket a kísérleteket gyűjtötte össze a Yahoo egy csokorba, mi pedig örömmel osztjuk meg veletek, hadd hüledezzünk együtt az őrült celebeken.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek