Help Sales ÁSZF

A karácsonyi fűszerek jótékony hatásai

Ma, a szeretet ünnepének lezárultával már biztosan sokan átkozzák magukat, amiért újra engedtek az ünnepi kísértésnek, és teletömték magukat a karácsonyi lakoma során a legkülönfélébb süteményekkel és finomságokkal, sőt többségünk még egy jókora adag forralt borral is adózott a karácsony szellemének. Hogy a hatalmas adag kalória elfogyasztása után ne érezzük magunkat olyan rémesen, összeszedtük inkább, hogy milyen előnyökkel jár az ünnepek során nagy mennyiségben használt fűszerek fogyasztása.

0 Tovább

Karácsonyi őrület – így kerülheted el

Valljuk be a karácsony nem csak a szeretet ünnepe, de egyben őrületes stressz forrás is. A nők többsége az év ezen időszakában jellemzően túlvállalja magát, a magas elvárások miatt. Az év végének azonban nem feltétlenül kell idegösszeomlással végződnie. A megszokottnál sokkal könnyebben is átvészelheted az ünnepeket! Mindjárt mondjuk is hogyan!

0 Tovább

Kezedben az egészséged

Talán nem is gondolnád, hogy saját kezeid milyen jelentős szövetségesek lehetnek az egészségedért folytatott mindennapos küzdelemben. Ezért most a figyelmedbe ajánlunk néhány kevésbé kézenfekvő, de annál inkább hatékony módszert, amelyekkel még egészségesebbé varázsolhatod magad.

0 Tovább

Így tuti nem leszel beteg télen - Téli vitaminok

Fontos, hogy a télre ne csak a ruhatárunkat készítsük fel, hanem az egész szervezetünket. Összegyűjtöttünk nektek néhány vitamint és ásványi anyagot, amelyeknek köszönhetően betegeskedés nélkül megúszhatjátok a leghidegebb évszakot.

0 Tovább

A pihentető alvás titka

Lehet, hogy azt gondolod, hogy a pihentető alváshoz elég felhúzni a pizsit, bebújni a paplan alá és lekattintani a lámpát, de a szomorú igazság az, hogy legtöbbünk nem alszik megfelelően, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Amivel viszont közvetlenül veszélynek tesszük ki az egészségünket, hiszen a kielégítő alvás tartaná karban testünket. Nem érdemes azonban aggódni, a következő tippek betartásával te is kipihentebb és egészségesebb lehetsz a jövőben!

1 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek