Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sörrel a megfázás ellen

A fantasztikus hírről, miszerint a sör véd a megfázástól, japán tudósok számoltak be. A Sapporo-i Orvosi Egyetem kutatói azt találták, hogy a sör főzéséhez használt komlóban jelen lévő humulon nevű kémiai anyag valóban hatékony ellenszere lehet az úgynevezett RS- vírusnak, amely sok esetben felelős a téli megfázásokért.

0 Tovább

Életet adó gyógynövények

Biztosan hallottál már a Fiatalság Kútjáról amiből, ha iszol, újra fiatal lehetsz. Sajnálatos módon még mi is csak a mesékből értesültünk róla, egyelőre senki sem fedezte fel a csodaszert, amivel örökké fiatalok maradhatunk. Azonban vannak olyan gyógynövények, amelyeknek hatása már-már meseszerű, és amelyeknek a segítségével akár több évvel is meghosszabbíthatjuk életünket. Kattints a három "csodaszerért"!

0 Tovább

Őrült diéták Hollywoodból

Nyílt titok, hogy a rivaldafény megköveteli a jó alakot a sztároktól, de néha még a kisportolt test sem elegendő egy-egy szerep megkaparintásához, így jóval durvább eszközökhöz nyúlnak céljaik eléréséhez. A leggyakoribb eszköz pedig valamilyen őrült diéta kitalálásához, illetve alkalmazásához vezet. Ezeket a kísérleteket gyűjtötte össze a Yahoo egy csokorba, mi pedig örömmel osztjuk meg veletek, hadd hüledezzünk együtt az őrült celebeken.

0 Tovább

Hová érdemes születni 2013-ban?

Warren Buffet, a világ egyik leggazdagabb embere mondta egyszer, hogy egyedül annak köszönheti a sikereit, hogy a megfelelő időben és a megfelelő helyen született. Annak idején, 1930-ban az USA valóban a lehetőségek hazája volt, de vajon manapság is ott a legjobbak az újszülöttnek esélyei? Hol érdemes belevágni az életbe, és hányadik Magyarország ezen a képzeletbeli ranglistán? Kattints a válaszokért!

0 Tovább

Jónak vélt ártalmas szokások

A WC fölé guggolsz? Rögtön fogat mosol étkezés után? Vagy esetleg minden nap edzeni jársz? Talán a legjobbat akarod, de tudtodon kívül mégis rosszul jársz el. Ezekre és még pár hasonló kérdésre keressük a választ következő bejegyzésünkben!

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek