Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezért szokj le a dohányzásról

Nem titok, hogy a dohányzás súlyos egészségügyi kockázatokkal jár, elég csak a különböző tüdőbetegségekre gondolni. Ezért örülünk annak, hogy legalább ilyenkor az éve elején sokan próbálják meg letenni a cigarettát. Nekik, bátraknak igyekszünk összeszedni pár olyan okot, amiért igenis megéri abbahagyni ezt a káros szokást.

0 Tovább

Egészséges élelmiszerek az évkezdetre

Itt az év eleje és ilyenkor sokan fontolgatják, hogy "jobb" útra térnek és egészségesebben fognak táplálkozni, aztán végiggondolják, és mégis úgy döntenek, hogy elhalasztják a dolgot nyárra. A mögöttes gondolat: a sok gyümölcsnek és zöldségnek hála akkor majd könnyebb lesz a diéta. Nos, elsősorban az így gondolkodóknak szól ez a cikk. Jegyezzétek meg: az egészséges alapanyagok most sem jelentenek akadályt. Sőt az elkövetkező hónapok sokkalta alkalmasabbak egy jelentősebb életmód-változtatásra, mint a nyáriak, hiszen ki akar a 40 fokos hőségben, illetve a jól megérdemelt üdülése során belefogni egy ilyen jelentős dologba. De ne kalandozzunk el, lássuk a hónap legjobb élelmiszereit!

0 Tovább

Új év, új szokások

Tegnap a Facebookon azt kérdeztük, hogy milyen újévi fogadalmakat tettetek és hogy van-e közöttük olyan, amit betartva az egészségetek is javulhat. Nos, mivel konkrét válaszok nem érkeztek, ezért úgy gondoltuk, hogy körbe járjuk a témát és összeszedjük nektek, milyen szokásokat lenne érdemes beépítenetek az életmódotokba 2013-ban.

0 Tovább

Ezek miatt ne aggódj az ünnepek során

A boldog és békés Karácsonyból elég hamar válhat valódi rémálom, ha az ember folyamatosan csak az ajándékokon agyal, az utazáson kattog vagy éppen 12 személyre főzi az ünnepi ebédet. Szóval az ünnepek alatt sem leányálom az élet, hiszen rengeteg dolog miatt aggódhatunk és hiába a számtalan stressz oldó technika, ezekről bővebben itt, jobb elkerülni a bajt és lélekben is felkészülni a szeretet ünnepére. Összeszedtünk hát egy jó adag olyan dolgot, ami miatt nem érdemes izgulnod!

0 Tovább

Forralt bor, egészségünkre?

Narancs, fahéj, szegfűszeg és ánizs illat lengi be hazánk főtereit, köszönhetően az ott felállított karácsonyi vásárok szorgos bor forralóinak. Bevalljuk minket is el-elcsábít egy-egy séta során a gőzölgő ital, így jött az ötlet, hogy utána járjunk, hogy mennyire egészséges is ez a csodálatos ital. Ha a kérdés már bennetek is felmerült és szeretnétek többet tudni a forralt borról, kattintsatok! A jutalom egy kitűnő recept lesz!

1 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek