Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

November – A bajusz hónapja

Fiúk, itt az ideje eldobni a borotvát és bajszot növeszteni, mivel beköszöntött a Movember hónapja. Hogy mi is az? Egy nemzetközi mozgalom, melynek keretében a férfiak egy hónapig növesztik bajszukat, hogy felhívják a figyelmet a prosztatarák veszélyeire. Hogy mik a szabályok? Kattints a folytatásért

0 Tovább

A hosszú élet titka pár apró változtatás

Hogy min kell változtatnod? Az étkezési szokásaidon! A következő bejegyzésben összegyűjtöttük azokat a tanácsokat, amelyeket ha betartasz, máris sokkal nagyobb esélyekkel remélheted a hosszú, békés és boldog nyugdíjas éveket!

0 Tovább

Kedvenc alváspozíciód elárulja milyen vagy

Te milyen pózban alszol éjjelente? Háton, az oldaladon, magzati pózban, vagy épp a hasadon? Robert Phipps, angol testbeszéd szakértő szerint mindegyik alváspozícióhoz sajátos személyiségjegyek tartoznak. Kattints, ha tudni szeretnéd, hogy miről árulkodik az éjszaka során felvett testhelyzeted!

1 Tovább

A James Bond zuhany

Észrevettétek már, hogy James Bond mindig meleg vízzel kezdi a tusolást, majd pár perccel a vége előtt jéghidegre állítja a csapokat? Ian Flemming eredetileg talán csak a titkosügynök férfiasságát vagy skót származását kívánta hangsúlyozni, nem tudhatjuk. Azt viszont igen, hogy a módszer nem csak garantáltam felébreszt a legkómásabb állapotunkból, hanem kifejezetten jótékonyan hat egészségünkre is.

3 Tovább

A kiscicák és kölyökkutyák hatékonyabbá tesznek?

Találtad már magad úgy, hogy a monoton és unalmas munka elől menekülve aranyos cicákat vagy kiskutyákat nézegetsz a különböző videómegosztó portálokon? Valószínűleg nem vagy egyedül ezzel, mint ahogy a kínos érzéssel sem, amit a munkakerülés miatt érzel. A jó hír az, hogy japán kutatók bizonyítékot találtak rá, a munkahelyi videózás nemhogy csökkenti, hanem kifejezetten pozitív hatással van a teljesítményre.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek