Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyszerű módszerekkel a megfázás ellen

Mostanában egyre több olyan reklámot láthatunk a tévében, amelyekben a megfázás elleni szereket hirdetik, ha van tévéd, vagy nem kapcsolgatsz el krónikusan minden reklámblokk kezdetén, már biztosan te is belefutottál párba. Természetesen ez egyáltalán nem véletlen, a hideg idő beálltával egyre sűrűsödnek a megfázásos megbetegedések. A reklámokra visszatérve, ezekben tipikusan a tünetek enyhülését és nemritkán a gyors felépülést ígérik, ha megveszed és beszeded az épp aktuálisan megváltónak kikiáltott csodaszert. Nos, mi nem akarjuk elvitatni ezen szerek hatékonyságát, csupán felnyitni a szemed, hogy nem feltétlenül kell bevenned ezeket a jól hangzó mondatokat, hiszen vannak ezeknél jóval egyszerűbb, olcsóbb és egészségesebb praktikák is a megfázás ellen.

1 Tovább

A leggyakoribb kifogások

Kifogásokat keresni a legkönnyebb arra nézve, hogy miért nem élünk egészségesebben, sőt olyan nagyon kutakodnunk sem kell, hiszen jönnek az ellenérvek maguktól is. Az igazság azonban az, hogy a legtöbb esetben szimplán becsapod magad, és meggyőződsz a hibás viselkedés helyességéről. Hogy változtassunk ezen, számba vettük a leggyakoribb hazugságokat, amelyeket oly gyakran vetünk oda a lelkiismeretünknek.

2 Tovább

Stresszoldás kevesebb mint egy óra alatt

Nem meglepő, ha az Ünnepek közeledtével egyre feszültebbnek érzed magad az év vége felé, hiszen ilyenkor minden összesűrűsödik és a szokásosnál is több problémát kell megoldanunk. Szerencsére azonban nem kell feltétlenül sok idő a megnyugváshoz sem. Akár 10 perced van erre, akár egy egész órád, van ötletünk, hogyan lazulj el!

3 Tovább

Alacsony koleszterinszint természetesen

Akár magas a koleszterinszinted, akár csak a megelőzésre törekszel, ebben a bejegyzésben kiváló tanácsokat olvashatsz arra nézve, hogy hogyan csökkentheted koleszterinszinted mindenféle mesterséges praktikák nélkül, kizárólag természetes módon.

0 Tovább

Parti mítoszok, megvizsgálva!

Mivel itt a hétvége, ezzel együtt a bulik ideje is, még ha a mostani egy napra csökkent hétvége nem is túl hosszú, így még kevesebb időd lesz kipihenni a kemény munkát és a nagy bulikat. Összeszedtünk ezért pár tévhitet a partik világából, hátha okosabban mész le ma este kedvenc szórakozóhelyedre, illetve kellemesebben kelsz fel majd másnap.

0 Tovább

Pörögj fel!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek