Itt az ideje egy kis igazi kikapcsolódásnak! Az őszből már kaptunk bőven eleget, bár a mikulást és a karácsonyt szívesen megvárjuk még, de aztán ugorjunk rögtön a tavaszra. Viszont ha ez nem lehetséges, akkor a most szombaton negyedik alkalommal megrendezett Fürdők Éjszakája a lehető legtökéletesebb kikapcsolódás egy fagyos szombat estére.

Ha még nem hallottatok volna róla, a Fürdők Éjszakája egy különleges bulisorozat, amikor is az 5 legkedveltebb budapesti gyógyfürdő éjszaka is megnyitja a kapuit, a meleg vízben ázni vágyók előtt. Ettől azonban még nem beszélhetnénk egy Európában is egyedülálló, különleges estéről. Ekkor ugyanis nem csak a fürdőzők, de egy rakás DJ, és zenekar is beköltözik a medencék mellé, hogy egész éjjel tartó koncertekkel és bulival szórakoztassa a nagyérdeműt.

Természetesen az eseményre akciós bérlet váltható, ami 2490/2999 Forintért mind az 5 fürdőbe belépésre jogosít. Így kezdhetjük az estét a hatalmas és gyönyörű Széchényiben, ahol BURN színpadon és a kültéri meleg-vizű medencékbe több száz ember tud egyszerre bulizni, majd átnézetünk Budára a Gellértbe, ahol szintén hatalmas pörgésre számíthatunk a 4BRO DJ-inek, Palotainak, Supermannek, és Vida-Gnek hála.

Ha elfáradnánk egy kicsit, még mindig van hova tovább mennünk. A Rudas, a Király és a Lukács fürdők meghittebb terei egy kellemes kis ellazulásra is alkalmat adnak.

A részletes programot alább olvashatjátok, illetve látogassatok el az esemény Facebook oldalára is!

Lukács:

Dumaszínház

Hanglemezbarát DJ szett

Széchenyi:

Zoohacker & Greg Note (EST Music)

Compact Disco (EST Music)

Anima Sound System

Collins & Behnam

TMX (EST Music)

Rudas:

Indie-Goes-Tronic stage: Volta, Rhina & Pawn (SRB)

Naga

Palotai

Karányi (EST Music)

Török Fürdő:

Keyser & Shuriken

Mana Mana

Gellért:

David Yengebarian trio

Infra Gandhi

The Dj Bootsie Akoustic Big Band

Slam Poetry

Király:

Koedukált lounge

Chucky és Nixon

A képek forrása a buli Facebook oldala